Kuka ylläpitää pilvesi?

Hero Image
Filosofia: Yksinkertaisuus, parhaat käytännöt ja korkea suorituskyky

Palvelut

Mitä saat Sysnorilta

Turvallinen, maailmanlaajuinen infrastruktuuri missä ja miten haluatte.

Julkinen ja/tai yksityinen pilvi

Sysnorin konesalista tai yhteistyökumppanimme kautta. Teknologia ja automaatio sekä asiantuntijat antamaan jatkuvan tuen.

’Hyperscale’ tai paikallinen

Hyperscaler-toimijat kuten AWS, Azure ja Google Cloud tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia. Paikalliset palveluntarjoajat, kuten Hetzner, voivat tarjota peruspalvelut lyömättömillä hinnoilla.

Parempaa yhteistyötä

Microsoft 365:n avulla voit käyttää sähköpostia, kalenteria, tiedostoja ja Office ohjelmistoja mistä tahansa laitteesta, tien päällä, kotona tai toimistolla. Lisää uusia käyttäjiä ja lisenssejä yhdellä klikkauksella.

Maailmanlaajuiset verkkotunnukset

Yli 750 maa- ja yleisverkkotunnusta heti varattavissa. Nopea varaus tai webhotelli asennus omalle sivulle tai WordPress sivustolle.

Varmuuskopiointi

Kun katastrofi iskee.

Täydellinen valmiussuunnitelma

Veeam Cloud Service Provider -palveluntarjoajana tarjoamme tietosuojapalveluita palvelinkeskuksistamme, jotka sijaitsevat Suomessa.

Veeam Backup & Replication

Alan johtava varmuuskopiointi-, palautus- ja tietoturvaratkaisu kaikkiin työkuormiisi, sekä paikan päällä että pilvessä.

Veeam Agent

Varmuuskopiot fyysisistä servereistä, työasemista, kannettavista, julkisesta pilvestä ja ilmaisista virtualisointialustoista, jotka perustuvat Veeam-teknologiaan ja Sysnorin pilvitallennustilaan.

Backup for Microsoft 365

Exchangen, SharePointin, OneDriven ja Teamsin täydellinen suojaus.

Sysnor

Löytyykö jotain mielenkiintoista? Lähetä meille viesti, niin jatkamme siitä.